FondÜ ALL-IN-ONE

fondu“De All-in-one Fondü is een kant en klare kaasfondue in een ready to serve verpakking, welke in de oven of magnetron kan worden verwarmd. Binnen 10 minuten feest op tafel. Lekker, makkelijk en super gezellig!”
€9,95 – Bestellen

 

 

Recensie: We mochten met het hele gezin de All-in-one kaasFondü van Emmi uitproberen, deze wordt volgens traditioneel recept met Zwitserse kaas bereid. De verwachtingen waren dan ook hoog. We zijn hier grote kaasliefhebbers en konden dan ook niet wachten tot we de kaasfondü op tafel konden zetten.
Het gaat hier om een kant en klaar pakket, een complete kaasfondueset. De kaas zit in een degelijk schaaltje die je in oven of magnetron op kunt warmen. Daarbij zit een onderstel en zelfs een kaarsje om de kaas op tafel lange tijd op temperatuur te houden.kaas

Hier ging de kaas met schaal en al in de oven, omdat de schaal daarna natuurlijk erg heet is moesten we ovenwanten gebruiken om de schaal uit de oven te halen en direct in het onderstel te bevestigen. Dit bleek makkelijker gezegd dan gedaan! De ovenwanten zaten in de weg en het was dan ook best een stunt om de schaal met kaas en al veilig en wel in de houder te laten landen. Gevaarlijk klusje dus, waar je zeker even je aandacht bij moet houden.

Eenmaal goed en wel aan tafel de kaas geprobeerd. We hielden het voor deze eerste keer simpel, we doopten stukjes stokbrood in de kaas en hadden geen extra ingrediënten aan de kaas toegevoegd. De kaas was machtig, maar smaakte echter prima en deed een beetje denken aan de kaas in een kaassoufflé. Lekker, maar de smaak gaat wel snel vervelen, een beetje variatie met dippers en kruiden is dan ook zeker gewenst.
★★★★

Gelukkig geeft Emmi zelf voldoende diptips:
Fruit: zoals aardbei, ananas, appel of banaan. En gedroogd fruit, zoals tutti frutti of hard gedroogd fruit.
Klassieke ingrediënten: oude stukjes brood, gebakken champignons.
Noten: (ook om te dippen): pecannoten (kortgebakken in boter), geroosterde pijnboompitten, gekneusde hazelnootjes, amandelen of pinda’s; het kan allemaal!
Groenten: gewokt, geblancheerd of rauw. Zelfs de kids eten vanaf nu groenten!
Zoutjes: kroepoek, hete rijstchips, mexicaantjes


Zelf aan de slag? Bestel direct online

Recensie: Sandra Hutchison
In opdracht van EMMI via TRND

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s