A-Z Barbecue Service-Vakantie Barbecue Menu

A-ZGetest: A-Z Barbecue Service-Vakantie Barbecue Menu
Eindelijk een keer echt ontspannen en genieten
★★★★★

Barbecue is altijd een feestje, even een avondje niet in de keuken om te koken. Gezellig bijkletsen en genieten van het eten. Helaas valt dit in de praktijk vaak tegen, je moet (extra) boodschappen halen. Je staat ruim van tevoren in de keuken om alles voor de barbecue voor te bereiden en na het gezellig samenzijn kun je weer de keuken induiken voor een megagrote afwas. Pff, wie wilde er ook alweer barbecueën?

A-Z Barbecue Service is wat dat betreft een uitkomst. Ik mocht het Vakantie Barbecue Menu uitproberen en wat was dat een verademing. Na een bestelling te hebben geplaatst op hun website kwam op de afgesproken dag en exact op tijd een vriendelijke bezorger aan de deur met het complete barbecue-pakket. Ze lijken aan alles te hebben gedacht. Los van het vlees, het stokbrood, de sauzen en salades krijg je ook een gasbarbecue in bruikleen. Je ontvangt tevens een volle gasfles, RVS-bestek, tang, porseleinen borden en servetten. Het mooiste is dat je zelfs de afwas aan hen over mag laten. Ze komen de hele boel naderhand (de eerstvolgende werkdag) weer bij je ophalen en de hele mikmak is bij de prijs inbegrepen.

Het vervelende aan dit alles is dat je na een eerste kennismaking met A-Z Barbecue Service niet anders meer wilt. Het vlees is goed mals en lekker gekruid, evenals de kip. De salades smaken vers en vooral de aardappelsalade vonden we allemaal zo lekker dat we bij wijze van spreken moesten loten wie er het laatste beetje zou nemen. We zijn hier echte sauseters, gelukkig zijn ze bij A-Z vrij gul en zaten er ruime hoeveelheden van de diverse sauzen bij het pakket. Wat de prijs-kwaliteitverhouding betreft, scoren ze dan ook een dikke tien.

A-Z Barbecue Service

Voor eigenaar Jack Willems is A-Z-Barbecue Service het gevolg van een uit de hand gelopen hobby. Vanwege zijn voorkeur voor een goed stuk vlees dook hij het slagers-vakonderwijs in. Hij werd gevraagd om de barbecue te organiseren van de plaatselijke voetbalclub en daarna klopten al snel de eerste bedrijven bij hem aan.

De website van A-Z Barbecue Service is overzichtelijk, online bestellen levert dan ook geen problemen op (behalve misschien wat keuzestress). Wat variatie betreft, heb je als barbecue-liefhebber zeker niets te klagen. Je kunt kiezen uit diverse soorten pakketten. Het aanbod varieert. Zo is t/m 24 augustus nog even het Vakantie Barbecue Menu te bestellen. Daarnaast staat er onder andere een vegetarische variant, een Vis Barbecue Menu en een Kinder Barbecue Menu tussen het aanbod. Voor de fijnproevers onder ons is er zelfs een Deluxe Barbecue Menu met onder andere crushed pepper Kogelbief en een varkenshaasspies. Ik kan niet wachten om deze uit te proberen.

A-Z Barbecue Service

Hoe dan ook, er zit voor iedereen wel een pakket bij dat hem of haar aan zal spreken. Of je nu een ontspannen barbecue wilt organiseren voor je gezin of voor heel de buurt, het is allemaal mogelijk en één ding is zeker: zo’n relaxte barbecue heb je nog nooit gehad.

Tip: Bestel je voor 30-09-2021 via ons blog gebruik dan bij het afrekenen de code: GRATISRIBS. Klik hier voor meer informatie of om direct te bestellen.

Eet smakelijk,
Sandra Hutchison

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s