Rijsttafel Deluxe Maaltijdbox

De Bestelbox logoGetest: Rijsttafel Deluxe Maaltijdbox
De kruidige gerechten zorgen samen voor een unieke smaakbeleving
★★★★

Bij De Bestelbox hebben ze een ruim aanbod aan cadeauboxen. Ideaal om een ander mee te bedanken, iemand te feliciteren of beterschap te wensen. Zo bestel je via de website in een handomdraai bijvoorbeeld een goed gevulde Snoepbox, een Bak Het Zelf! box of Bierbox. Daarnaast hebben ze ook een ruime keus in BBQ-, Borrel-, fruit- en maaltijdboxen. Zo kun je iemand anders of jezelf eens goed verwennen zonder dat je ervoor naar diverse winkels moet. Bier

RIJSTTAFEL DELUXE MAALTIJDBOXHet aanbod is zo ruim dat wij als gezin best moeite hadden om een keuze te maken. Uiteindelijk twijfelden we nog tussen twee boxen, wordt het een High-tea box of een Indische rijsttafel? Uiteindelijk kozen we voor de Indische rijsttafel, omdat we hier allemaal wel houden van de Indische keuken.

Het pakket werd mooi verpakt en keurig gekoeld op de afgesproken tijd bij ons thuisbezorgd. We ontvingen tweemaal de Rijsttafel Deluxe Maaltijdbox. Natuurlijk konden we niet wachten om de rijsttafel te proberen, dus nog dezelfde avond genoten we met drie volwassenen van een rijk gevarieerde maaltijd (even in de magnetron en klaar).

De Daging Rendang (goed gemarineerd en mals rundvlees met een vleugje kokos) was hier favoriet, maar ook de andere gerechten vielen in de smaak. Waaronder de Ayam Rudjak (kippendijfilet in lichtpittige saus) en de Sate Ayam (kipsaté). De stuk voor stuk lekkere gerechten smaakten verassend vers. Het nuttigen van de maaltijd leek nu meer op een proeverij dan een doorsnee maaltijd en het voelde als een feestje, wat een smaakbeleving! Met als kers op de taart een lekker stuk spekkoek (Indische laagjescake) als nagerecht.

De Rijsttafel Deluxe Maaltijdbox is voldoende voor twee personen, maar ben je een grote eter dan zou ik er toch nog wat naast serveren. De box is in elk geval een aanrader voor liefhebbers van (redelijk) pittige gerechten, maar eigenlijk nog meer voor wie nog niet bekend is met de Indische keuken. Deze maaltijdbox is dan echt een fijne kennismaking met hetgeen de Indische keuken zoal te bieden heeft.

Wat ons gezin betreft, is deze maaltijdbox van De Bestelbox zeker een aanrader en we kunnen niet wachten om de rest van hun assortiment uit te proberen. Neem gerust eens een kijkje op de website en laat je verrassen door het ruime assortiment. Ik ben benieuwd waar je keuze op gaat vallen.

Veel online winkelplezier,
Sandra Hutchison

De Bestelbox Header

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s