Boerschappen

BoerschappenGetest Boerschappen-Gemaksbox:
Boodschappen direct van het land bij je thuis. 
★★★★

Stéphanie en Stijn begonnen met Boerschappen vanuit een passie voor lekker en gezond eten. Inmiddels staat er dagelijks een heel team voor hen klaar en flink wat Brabantse boeren om binnen een dag hun verse producten tot aan heel veel voordeuren te brengen. Dit alles zonder tussenkomst van een supermarktketen.

Bij Boerschappen kun je kiezen uit diverse veelbelovende boodschappenboxen. Waaronder de Gemaksbox vis,vega en vlees, een fruitbox en de Basis Boxen compleet, oogst en vangst en vegan. Met daarin alle benodigdheden voor drie gezonde maaltijden. Noemenswaardig is zeker ook de De Instock Rescue Box. Voor een voordelige prijs krijg jij een flinke box met nog prima producten van telers & producenten die anders verspild zouden worden.

Wij houden als gezin van variatie en ontvingen met open armen de Gemaksbox vis, vega en vlees. Met de Gemaksbox zet je (bijna) moeiteloos drie keer een complete avondmaaltijd op tafel. We zijn gek op vlees en vis, maar vinden dat we best wat vaker vegetarisch mogen eten. Wel zo gezond voor mens en dier!

 

Het pakket viel zeker niet tegen. Boerschappen zorgt voor echt complete maaltijden, waarbij zelfs de (verse) kruiden niet ontbreken. Bij de maaltijdpakketten zaten uitgebreide receptenkaarten, inclusief wat wetenswaardigheden, leuk en praktisch. Bijkomend voordeel is dat de gerechten niet heel moeilijk zijn om te maken en hoogstens een half uur van je tijd vragen. Tel wel dat je de basisproducten zoals peper, zout, azijn en olijfolie uit eigen voorraad zult moeten gebruiken.

Wij ontvingen alle ingrediënten voor Een luxe Galloway Burger, een heerlijke Claresse en een verrassend smaakvolle Thaise kokossoep. Drie keer raak wat ons betreft. Erg lekker en heel gevarieerd en dat is precies waar we naar op zoek waren.

Wil je Boerschappen zelf uitproberen? Dat is zeker aan te bevelen. Misschien vind je het wel lastig om te kiezen welke box bij je past. Bij Boerschappen werken ze met een flexibel abonnement. Wanneer je een box kiest, krijg je deze twee weken achter elkaar. Daarna kun je overstappen op een andere box of je account opzeggen. Maar dat laatste zul je waarschijnlijk niet snel willen.

Eet smakelijk,
Sandra Hutchison

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s