Box Brownies

box brownies2Getest Box Brownies mini’s:
★★★★
Smaakvol en divers

Via de overzichtelijke website van Box Brownies is het mogelijk om binnen een paar minuten een pakketje brownies per post te bestellen. De handgemaakte brownies kunnen gewoon door de brievenbus, ideaal, want je hoeft er dus niet voor thuis te blijven. Het complete assortiment staat overzichtelijk gerangschikt op de website inclusief een duidelijke vermelding van de ingrediënten.

Om zoveel mogelijk van de brownies van Box Brownies te kunnen proberen is de Box Brownies Mini’s een goede binnenkomer. Keurig en hygiënisch verpakt viel het brownie-pakketje bij ons door de brievenbus. Inclusief een kaartje en een duidelijk vermelde houdbaarheidsdatum. (Nou die datum haalden de brownies hier niet). De inhoud bleef niet lang onaangetast. Samen met mijn dochters aten we de brownies binnen enkele dagen op. Over één ding waren we het direct eens: de brownies zijn stuk voor stuk niet te versmaden.

In de Box Brownies Mini’s zitten de volgende smaken:
Original, The Oreo, Karamel Zeezout, Lotus Speculoos, Matcha Groene Thee, Blondie Kokos Framboos, Cream Cheese, Blondie Kokos Oreo, Vegan Original, Vegan Fruit & Noten, Vegan Framboos en Vegan Kokos.

De topper uit deze box is wat ons betreft de Original, op de voet gevolgd door de Karamel Zeezout en op een gedeelde derde plaats: de Blondie Kokos Framboos (doet een beetje denken aan boterkoek) en de Cream Cheese (voor alle chocoladefans een topper). Maar eigenlijk was er geen eentje bij die we niet nogmaals zouden willen bestellen. Het enige dat ik nog mis, is een suikervrije variant.

Wanneer je als liefhebber van brownies een kijkje op de website gaat nemen, zul je zien dat het aanbod te verleidelijk is om ze niet te bestellen. Ideaal als cadeautje, fijne producten voor een high-tea, maar zeker ook een aanrader wanneer je jezelf eens lekker wilt verwennen met een zoet tussendoortje.

Veel succes met kiezen,
Sandra Hutchison

Box brownies header

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s