Winactie kookboek De Pastaman

De PastamanDankzij Xander Uitgevers hebben we weer een leuke winactie voor je. Dit keer maak je kans op  het kookboek De Pastaman.

Over het boek
Mateo Zielonka staat bekend als ‘De Pastaman’. Hij trakteert zijn vele Instagramvolgers op @mateo.zielonka op de spectaculairste, origineelste pasta die zij ooit gezien hebben. Gestreept, gestippeld, rood, groen, zwart en in elke denkbare vorm. In De Pastaman onthult Mateo voor het eerst hoe je zijn mooi creaties zelf kunt maken. Hij legt uit hoe je alle vormen en kleureffecten maakt – van stippen en strepen (met natuurlijke ingrediënten), lasagnevellen en pappardelle, ravioli, tortellini en andere fantastische gevulde pasta’s – en sluit af met 40 recepten voor heerlijk sauzen en pastamaaltijden. Met prachtige foto’s en duidelijke stap-voor-stapaanwijzingen. Of je nu voor het eerst pasta gaat maken of dat al jaren doet, laat je inspireren door de De Pastaman en creëer je eigen originele kunstvormen van pasta.

Benieuwd en wil je dit boek graag winnen? Volg  kookblog Het Kookpunt dan via Instagram en/of Facebook en like daar de foto (afbeelding van het boek) van deze winactie.
Vul daarnaast onderstaand formulier in zodat we weten naar wie we het boek moeten sturen als je gewonnen hebt*.

*Je gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt

Vul  je gegevens in op onderstaand formulier en je loot mee.

Je kunt het boek natuurlijk ook direct bestellen  bv. via Bol.com. Vanzelfsprekend kan je voor dit boek ook bij de lokale boekhandelaar terecht. Meedoen is mogelijk tot 12-10-2021 daarna maken we de twee winnaars bekend. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s