Groentebroer

Groentebroer nieuwGetest Groentebroer (groente, fruit en meer):
★★★★★
Transparantie en gemak

De website van Groentebroer is een verademing. Zie je in de supermarkt vaak door de bomen het bos niet meer, hier kun je op je gemak winkelen zonder in de stress te schieten. Dankzij de heldere foto’s bij de producten, zie je in één oogopslag wat je bestelt. De online shop werkt zeer eenvoudig en je mag zo vaak (of zo weinig) bestellen als dat jij wilt, je zit nergens aan vast. Het is een aanrader om je in te schrijven voor hun nieuwsbrief, daardoor krijg je niet alleen de aanbiedingen in je mailbox, maar ook ontvang je met regelmaat een heldere uitleg over de verschillende producten, bijvoorbeeld over de herkomst, smaak en het gebruik.

Groentebroer heeft regelmatig een aantal producten in de aanbieding voor een spotprijsje. Op deze manier kun je de voor jou nieuwe producten een keer voor een voordelig bedrag uitproberen of je favorieten een keer extra bestellen zonder dat dit direct pijn doet in je portemonnee.

 

Betellen via de website is eenvoudig en behoeft weinig uitleg. Let wel even op voor dat je gaat bestellen of bij de producten de gewichten staan die je had gewenst. Soms pakt het systeem automatisch een hoger gewicht dan je in gedachten had. Het bestellen neemt over het algemeen vrij weinig tijd in beslag. De eerste keer zal je er vermoedelijk wat langer over doen, omdat je toch heel het assortiment wilt bekijken. De verzendkosten zijn acceptabel. Vanaf een bestelling van €50,- betaal je slechts €2,95*. Ze leveren van maandag tot vrijdag door heel Nederland en in een groot gedeelte van België (heel Vlaanderen en Brussel). Je zou zelfs een enkel product kunnen bestellen, de verzendkosten zijn dan natuurlijk wel wat hoger.

Ik nam vast de proef op de som en bestelde voor ruim €30,-. Voor dit bedrag kon ik verrassend veel producten in mijn mandje plaatsen en dat verbaasde mij. Sommige producten zijn echt een stuk goedkoper dan in de supermarkt, maar er zijn ook producten waarvan de prijs vergelijkbaar is of zelfs ietsje duurder. Het prijsverschil ligt hem vermoedelijk vooral in de hoeveelheden. Bij Groentebroer kun je afgemeten aantallen (gewichten) bestellen, terwijl in de supermarkt je vaak alleen voor een grootverpakking kunt gaan. Waarvan je uiteindelijk vaak een deel weggooit en je voor niets een (te) hoog bedrag hebt uitgegeven.

Nu kon ik bijvoorbeeld kleinere hoeveelheden van verschillende soorten aardappelen in huis halen zonder dat ik iets weg hoefde te gooien. Ik koos voor een kilo per aardappel). Zo had ik in één week de lekkerste aardappelen om zelf patat te maken, de beste aardappelen voor een stamppot en weer een ander soort voor een heerlijke ovenschotel. Groentebroer is wat dat laatste betreft dan ook ideaal, zo kun je eindeloos en vrij voordelig experimenteren in de keuken, goed voor je budget en duurzaam.

Mijn bestelling kwam keurig op tijd op de door mij gekozen datum. De producten (waaronder veel verse kruiden, aardappelen, fruit en groente) zagen er stuk voor stuk vers uit. De meeste producten waren smaakvoller dan wanneer ik vergelijkbare producten uit de supermarkt haal. Bovendien is hun assortiment veel ruimer en kon ik gewoon diverse groenten en kruiden bestellen die ik in de supermarkt bij mij om de hoek niet zo snel vind. In elk geval niet van een vergelijkbare kwaliteit. Voor mij is Groentebroer dan ook een blijvertje. Ik zal er zeker vaker gaan bestellen.

Veel shopplezier gewenst,
Sandra Hutchison

Groentebroer*De bezorgkosten van 2021 met avondlevering zijn:
bestelling < 25 euro = 8,95
bestelling 25 – 50 euro = 5,95
bestelling 50 – 75 euro = 2,95
bestelling meer dan 75 euro = gratis bezorging.

Groentebroer nieuw

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s