Juizs

JuizslogoGetest: de 5-daagse detoxkuur Juizs till dinner
*****
Een aangename manier van detoxen

Op de aangegeven avond werd door een vriendelijke bezorger een grote gekoelde doos afgeleverd. In totaal zaten er 30 flesjes in, 10 shots en 20 grotere flesjes met sappen en smoothies. Aan verdere informatie zaten er recepten in en een schema hoe de flesjes in te zetten. Het geheel maakte een kleurrijke en aantrekkelijke indruk.

Bij de 5-daagse detoxkuur Juizs till dinner start je met drie afbouwdagen, daarna de detoxdagen en om weer langzaam te wennen aan je normale eetpatroon weer drie opbouwdagen, in totaal ben je er dus 11 dagen mee bezig. In de bijgeleverde informatie werd heel duidelijk uitgelegd, wat de bedoeling was, dat kon gewoon niet missen. Het fijne van deze kuur is dat je tijdens de vijf detoxdagen nog steeds ‘s avonds een lichte vegetarische low carb maaltijd mocht nemen. Ook hiervoor werden er duidelijke recepten meegeleverd.

En toen begon het spannende deel: hoe zou dit gaan verlopen en wat zou ik ervan merken? Vol goede moed (en een dosis gezonde spanning) begon ik aan de afbouwdagen. De bijgeleverde recepten waren duidelijk beschreven en prima te maken. En de smaak van de gerechten was heerlijk, het was echt genieten! De vijf detoxdagen waren overdag gevuld met sappen, shots en smoothies. Dat was af en toe een beetje wennen, zeker in het begin. Maar het vooruitzicht op een warme maaltijd ‘s avonds maakte het allemaal haalbaar. Bij de opbouwdagen miste ik meteen mijn flesjes, ze vertegenwoordigden al na een paar dagen een gezond gevoel.

De 5-daagse detoxkuur Juizs till dinner is een echte aanrader. Het is een milde manier van detoxen die makkelijk vol te houden is en toch binnen enkele dagen een fris en schoon gevoel oplevert. Mocht het toch op een of andere manier lastig worden, dan staan de twee dames van Juizs je met hun coaching terzijde. Oprichtster Sylvia heeft zich ook gespecialiseerd in voeding en Audrey staat aan de telefoon klaar om je alle antwoorden te geven die je nodig mocht hebben.

Als je de website Juizs.nl bekijkt, zie je ongelofelijk veel informatie staan. Belangrijk is hoe de sappen zijn samengesteld, dat ze 100% puur zijn en hoe ze zo vers mogelijk bij je thuis afgeleverd worden, dankzij verschillende verwerkingsprocessen. Ook over gezondheid wordt er het nodige uitgelegd, wat de voordelen zijn van detoxen en intermittent fasting. Door de motiverende teksten krijg je al zin om aan een kuur te beginnen. En na de kuur is het mogelijk om je te verdiepen in allerlei abonnementen, mocht je dat willen, al blijft het mogelijk ook een incidentele bestelling te doen.

Het volgen van de 5-daagse detoxkuur Juizs till dinner was een aangename ervaring, die een heerlijk helder en fris gevoel opleverde. De website geeft de voordelen aan van vasten en dat was helemaal niet overdreven. Je krijgt echt waar voor je geld, heerlijke recepten die bij mij na de kuur zeker op het menu blijven staan, omdat ze heerlijk smaakten en ook een gevoel van gezond met eten bezig zijn opleverden. Voor welke sappen je ook kiest, Juizs is in alle opzichten een echte aanrader!

Geniet ook van op een gezonde manier detoxen met als bijkomend voordeel dat je op een simpele manier ook nog wat gewicht verliest! Een kuur die zeker voor herhaling vatbaar is!
Hannie van Grol

Juizslogo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s