Stadsgenootjes-Happy Trails

Getest Happy Trails:
★★★★
Geslaagde snoepjes van Nederlandse bodem met de beste chocolade van onze onderburen

Bij Happy Trails willen ze je uitnodigen om wat vaker te genieten van het leven. We moeten al zo veel van ons zelf en ontspannen met een lekker tussendoortje is er vaak niet meer bij. Met de zakken vol Happy Trails hopen ze daar verandering in te brengen. Deze tussendoortjes zijn een heerlijke chocolade traktatie, verkrijgbaar in drie verrassende smaken.

Caramel Breeze
Een krokante vulling met een laagje witte Belgische chocolade met de smaak van karamel en zeezout.

Cookie Island
Een krokante vulling met de smaak van koekjes en een dun laagje witte chocolade.

Velvet Skies
Een krokante vulling, een laagje witte chocolade en een vleugje frambozen

It’s time to unlock your happy place! Don’t you think?
Rip open this bag of crunchy chocolate balls and start nibbling.
You’ll soon find your happy place.
Just follow the trail to paradise.-
Happy trails

Aan mij de eer om alle drie de smaken te mogen testen en beoordelen. Eén ding is zeker: deze tussendoortjes zijn vervelend lekker. Persoonlijk ben ik vooral weg van de Happy Trails Cookie Island. Hiervan kan ik blijven eten. Ideaal om mee te nemen naar de bioscoop, het kantoor en als snack tijdens een lange reis. Gewoon fijn ook om altijd in huis te hebben voor tijdens die broodnodige geluksmomentjes.

Happy Trails zijn een beetje te vergelijken met Maltesers. Lekkere ronde chocolade snoepjes waar je niet vanaf kunt blijven. Niets mis mee, maar de Happy Trails zijn origineler, ze worden aangeboden in verrassende smaken. Bovendien hebben ze een marmeren look waardoor ze er ook nog eens smaakvol uitzien.

Happy Trails zijn onder andere te verkrijgen via de webshop van Stadsgenootjes. Een webshop waar ik al eerder een review over schreef (muisjes voor op beschuit in de kleuren van je favoriete stad). Ideaal want dan kan je direct de muisjes en hagelslag van jouw stad mee bestellen. Maar er is ook een aparte online winkel waar je meer informatie over deze bijzondere producten kunt vinden en waar er leuke cadeau-boxen te bestellen zijn met natuurlijk deze unieke snoepjes, aangevuld met enkele andere originele producten.

Deze snoepjes worden volledig in Nederland geproduceerd. De chocolade die ze gebruiken, heeft het Rainforest Alliance keurmerk meegekregen en de snoepjes worden volledig palmolievrij geproduceerd. Ze bevatten daarnaast alle drie alleen natuurlijke smaak- en kleurstoffen.

Happy Trails zijn zeker een aanrader voor wie gek is op zoete producten en eens wat anders wil snoepen dan de snoep van de bekende(re) leveranciers. Schaf ze aan, deel ze uit, maar vergeet vooral niet om er zelf van te genieten.

Snoepse,
Sandra Hutchison

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s