Verrukkelijk vegan

Recensie Verrukkelijk Vegan:
Inspirerende recepten voor iedere gelegenheid.

Met Verrukkelijk Vegan haal je een bijzonder mooi vormgeven boek in huis. Een hardcover boek waarvan de foto’s en tekst zijn afgedrukt op stevig hoogglanzend papier wat het geheel een luxueuze uitstraling geeft.

Instagrammer Pauline Bossdorf had eigenlijk niets met koken. Totdat ze het ouderlijk huis verliet en voor zichzelf moest gaan zorgen. Ze verhuisde naar een andere stad en maakte daar, dankzij een medebewoner, kennis met vegan eten.
Ze raakte hierdoor geïnspireerd en begon haar eigen koelkast te vullen met gezonde voeding, waaronder verse groenten, noten en fruit. Via Instagram ontdekte ze een complete healthy-food-community en ze besloot zelf ook haar hobby fotograferen te combineren met koken.

Haar favoriete vegan recepten deelt ze graag in dit boek met je. De recepten zijn in de volgende hoofdstukken ingedeeld (op volgorde): ontbijt, homemade, door de week, in het weekend, onderweg en natuurlijk zoet. Bruikbare recepten waaronder een lekkere ontbijt-smoothie, appelcrumble, een curry met limoen en een chai-bosbessendessert.

De prachtige foto’s van de gerechten inspireren je direct om zelf aan de slag te willen gaan met de recepten. Recepten die variëren in hoeveelheden van 2 tot 6 personen. De recepten zijn helder beschreven en de gerechten zijn over het algemeen vrij gemakkelijk en vlot na te maken. Een enkel gerecht duurt wat langer voordat je het kunt serveren, omdat het gerecht bijvoorbeeld vrij lang in de oven moet.

Verrukkelijk Vegan is een aangenaam boek voor veganisten en vegetariërs. Zeker ook een aanrader voor een ieder die op zoek is naar een gezonder en duurzamer eetpatroon.

★★★★★
Titel: Verrukkelijk vegan | Auteur: Pauline Bossdorf | Uitgeverij Deltas | Categorie: boeken, vegan | Verkrijgbaar als: hardcover | 176 pagina’s | ISBN13: 9789044760767 | Verkrijgbaar sinds: februari 2022 | Recensent: Sandra Hutchison | Datum recensie: 16-05-2022 | Prijs: €29,95 | Bestellen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s