Gezond en duurzaam afvallen met succes

Recensie Gezond en duurzaam afvallen met succes:
De gouden regels om blijvend gewicht te verliezen

In dit praktische, van oorsprong Duitse, kookboek zijn ruim 6o recepten te vinden. Recepten voor dagelijks gebruik. Geschikt voor iedereen, vooral een aanrader voor wie een paar kilo af zou willen vallen of voor wie gewoon bewust gezonder wil eten.

De recepten in dit boek zijn bedacht door Martina Kittler, de teksten in dit boek zijn geschreven door Franziska Pfeiffer.

Het boek Gezond en duurzaam afvallen met succes is er niet op gericht om snel af te vallen, maar om je eetgewoonten blijvend aan te passen. Zodat je langdurig, met wat geduld, uiteindelijk van je overgewicht verlost zult zijn. Stap voor stap op weg naar je ideale gewicht!

Dit praktische kookboek start met een aantal regels. Deze vormen de basis voor een gezonde, slankmakende levensstijl. Wil je echt serieus met dit boek aan de slag, neem dan ruim de tijd om deze regels op je gemakje te kunnen lezen. Het is flink wat tekst, dus je bent er wel even zoet mee. 

Wanneer je hiermee klaar bent, stuit je als vanzelf op de recepten. Deze recepten zijn ingedeeld per eetmoment:

  • Ontbijt
  • Kleine gerechten
  • Warme gerechten

En als afsluiter een hoofdstuk: Meal prep. Recepten om je maaltijden alvast voor te bereiden voor die drukke dagen dat je echt geen, of heel weinig, zin of tijd hebt om te koken.

De recepten zijn gericht op een hoeveelheid voor twee (volwassen) personen en worden begeleid met smaakvolle foto’s van de te bereiden gerechten. Over het algemeen zijn de recepten niet lastig na te maken en de ingrediënten zijn over het algemeen in de plaatselijke supermarkt te verkrijgen. 

Achter in het boek vind je nog een overzicht van de hoeveelheden eiwitten en vezels in de belangrijkste voedingsmiddelen die in het boek genoemd worden. Met aansluitend nog een receptenregister waarin je jouw favoriete recepten eventueel kunt aanvinken.

Gezond en duurzaam afvallen met succes is een praktisch kookboek, een ware steun in de rug voor wie serieus van plan is voorgoed een paar kilootjes kwijt te raken.

★★★★
Titel: Gezond en duurzaam afvallen met succes |  Auteur: Franziska Pfeiffer | Uitgeverij Deltas | Categorie: boeken, afvallen | Uitvoering: hardcover | 160 pagina’s | ISBN13: 9789044760972 | Verkrijgbaar sinds: april 2022 | Recensent: Sandra Hutchison | Datum recensie: 12-05-2022 | Prijs: €26,95 | Bestellen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s