Happibox-bakbox

Getest Happibox bakbox:
Zelf cupcakes maken
★★★★

Bij Happibox zijn ze gespecialiseerd in gepersonaliseerde relatiegeschenken. Ze personaliseren in opdracht van bedrijven boeken en (brievenbus) doosjes met een verrassende inhoud. Ideaal voor wanneer je op zoek bent naar een echt origineel relatiegeschenk. Maak je klanten en personeel blij met bijvoorbeeld een filmbox, Ici Tea box, Droste chocolade box of bakbox.

Wij namen de proef op de som en probeerden de bakbox uit. In deze fraai uitgevoerde box vind je (bijna) alle ingrediënten die je nodig hebt om thuis de lekkerste cupcakes te maken.

In deze Happibox vind je een cupcakemix en diverse sprinkles om je cupcakes na het bakken mee te decoreren. Bij Happibox zijn ze niet gierig, er zit dan ook meer dan genoeg decoratiemateriaal in de box, je kunt je dan ook lekker uitleven.

Als bedrijf hoef je alleen het bedrijfslogo, een korte tekst en de NAW-gegevens van je klanten (of medewerkers) aan te leveren. De rest wordt geregeld door de medewerkers van Happibox! Dat geldt overigens voor alle boxen in hun assortiment. Eventueel zijn al de boxen aan te vullen met bijvoorbeeld een cadeaukaart.

De bakbox trof ik binnen enkele werkdagen thuis aan. De Happibox past door de brievenbus, dus je hoeft er niet voor thuis te blijven. De box is gemaakt van vrij stevig materiaal en kwam dan ook heelhuids bij mij aan. Het glad afgewerkte design mag er wezen, het geheel oogt vrolijk en nodigt direct uit om te openen en met de inhoud aan de slag te gaan.

Naast de genoemde inhoud zat er ook een duidelijk stap-voor-stap-recept bij, zodat het voor een ieder eenvoudig is om de cupcakes te maken. De cakejes hadden hier wel wat langere tijd nodig om te garen in de oven dan aangegeven stond, maar dat kan ook aan mijn oven liggen. Check ze in elk geval even (dat kan heel gemakkelijk door er met een satéprikker in te prikken. Is de cake nog niet gaar, dan zit er deeg aan het prikkertje). Deze specifieke box is vooral een aanrader voor jonge gezinnen. Het is echt een feestje om deze cakejes samen met je kinderen (of kleinkinderen) te versieren. Daarna is het smullen geblazen. De cupcakes waren wel goed zoet, maar daar zullen weinig kinderen om treuren.

Ik ben in elk geval erg enthousiast over het concept van Happibox, maar ook over hun website en aanbod. De website is er een om door een ringetje te halen. De vrolijke kleuren geven je met recht een blij gevoel. Klik je op de menulijst (links in je scherm), kies dan voor de tekst ‘onze producten’. Dan kom je als vanzelf terecht bij een overzicht van hun aanbod. Wat dacht je bijvoorbeeld van een ijsbox (aanrader voor de zomermaanden), de Roermond chocolade box of een originele filmbox.

Waarom zou je als bedrijf voor Happibox kiezen? Zelf vond ik de persoonlijke benadering echt een toevoeging. Niet een standaard cadeautje, maar echt iets waar het bedrijf tijd en aandacht voor genomen lijkt te hebben. Je eigen naam op de verpakking geeft je het gevoel dat je als personeelslid (of klant) daadwerkelijk gezien en gewaardeerd wordt. Nog niet overtuigd? Neem dan eens een kijkje op hun website. Ik weet haast wel zeker dat je dan heel snel om bent.

Succes met kiezen,
Sandra Hutchison

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s