24Kitchen FRISSE START

Frisse Start365 dagen lekker in balans. Het kan echt!

Met het boek Frisse Start wil 24Kitchen je inspireren om je voedingspatroon blijvend te optimaliseren. Ook als je bewust leeft, kun je genieten van lekker eten. Maak het verschil tussen een kortstondig goed voornemen en een duurzame verandering in levensstijl. Maak een frisse start met 24Kitchen!
Goed eten, lekker slapen, bewegen en leuke sociale activiteiten zijn een beloning voor jezelf. Een gezonde levensstijl kan je helpen overeind te blijven in een wereld die soms best overweldigend en druk is. In het boek Frisse start staan geen regels of wetten van hoe het precies moet, maar wel veel tips en weetjes om je te informeren. We hebben makkelijk te maken weekmenu’s en wat uitgebreidere weekendmenu’s voor je samengesteld. En er zijn hoofdstukken met ontbijtrecepten, recepten voor de lunch, tussendoortjes en drankjes. Zo eet je onbewust juist heel bewust en houd je energie over om lekker fit de week door te komen. Ook vertellen 24Kitchen-chefs Danny Jansen en Roberta Pagnier over de keuzes die zij maken over voeding, beweging en ontspanning.

Recensie: Dit kleurrijke kookboek staat bomvol nuttige, gezonde recepten die stap voor stap aan je uitgelegd worden. De recepten worden begeleid met prachtige foto’s die motiveren het bijhorende recept zelf uit te proberen. Voor mensen met een drukke agenda is er een handige boodschappenlijst gemaakt (deze is ook online via 24kitchen te vinden) zodat je maar een keer in de week boodschappen hoeft te halen en toch gezond en gevarieerd aan de slag kunt gaan in de keuken. Het boek begint met het voorstellen van de twee sympathieke 24kitchen koks, zij zijn de auteurs van dit boek. De Bourgondiër Danny Jansen en de van oorsprong Italiaanse Roberta Pagnier. Daarna is het eerste deel van het naslagwerk ingedeeld in weekmenu’s, met tips voor maandag t/m vrijdag. In het midden is er ruimte gemaakt voor drankjes en tussendoortjes en achterin het boek staan nog wat uitgebreide recepten voor het weekend. Van abrikozenrepen tot zoetzure prei met eendenborst. Frisse start is een fijne aanwinst voor iedere keuken.

De recepten zijn voedzaam en vallen vermoedelijk bij het hele gezin wel in de smaak. Zo was hier vooral de Hongaarse paprikastoof een groot succes. Voorlopig zijn we hier nog niet uitgekookt, gebakken en gegeten. Wij kunnen nog wel even vooruit.


★★★★
Titel: 24Kitchen Frisse Start
Auteur: Danny Jansen, Roberta Pagnier
Uitgeverij: 24Kitchen
Illustraties: foto’s
ISBN13:9789400507401
Categorie: Culinair/kookboeken
Uitvoering: paperback
Prijs: €19,95
Pagina’s:142
Trefwoorden: recepten, koken, gezond
Recensie: Sandra Hutchison
Datum recensie: 27-01-2016
Bestellen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s