Makkelijk, gezond en koolhydraatarm genieten

Makkelijk, gezond en koolhydraatarm genietenRecensie Makkelijk, gezond en koolhydraatarm genieten:
Kookboek met makkelijke recepten, adviezen en handige weekmenu’s

Bij PS food en lifestyle zijn ze er van overtuigd dat een verantwoord voedingspatroon een van de belangrijkste voorwaarden is voor een gezonde, energieke levensstijl. Ze hebben met hun team (dat bestaat uit 400 coaches) een programma ontwikkeld voor gewichtsverlies. Hun boek Makkelijk, gezond en koolhydraatarm genieten is dan ook een boek voor wie af wil vallen. Maar tevens voor wie zich een gezonde levensstijl eigen wil maken en voor degene die zijn gewicht gewoon stabiel wil houden.

Volgens PS food en lifestyle is het zaak om niet tijdelijk je eetpatroon aan te gaan passen, maar je levensstijl te veranderen. Met dit boek hopen ze je te helpen een eetpatroon te vinden dat bij je past, zodat je energiek en zelfverzekerd in het leven komt te staan.

Makkelijk, gezond en koolhydraatarm genieten is een flink kookboek met maar liefst 70 koolhydraatarme en eiwitrijke recepten, met uitvoerbare adviezen en handige weekmenu’s. Het is een vrij groot formaat boek vol snel te bereiden gerechten, waarvoor je maximaal slechts 10 ingrediënten nodig hebt. De vrij normale gerechten zijn overigens niet moeilijk om te maken en bijzonder smaakvol.

Wanneer je echt serieus je leefgewoontes om wilt gooien, dan kan dit boek een flinke steun in de rug voor je zijn. Je moet er dan wel echt even de tijd voor nemen, want het kan even duren voordat je alle bruikbare adviezen die in het boek staan, hebt doorgelezen.

Na alle tips volgen de recepten. Achtereenvolgens voor ontbijt, lunch, tussendoortjes en diner. Fijne recepten waaronder voor een homemade granola, lekkere amandel kwarkkoekjes, een frisse tonijnslade en een overheerlijke frittata. Elk recept is gebaseerd op twee personen.

Als extraatje zijn er drie artikelen geplaatst in het kookboek, namelijk van: Pauline Wingelaar (bekend van het programma Gooische moeders) en van presentatrices Bridget Maasland & Fabienne de Vries. Zij delen in het boek hun favoriete recept met jou. Als afsluiter vind je nog een uitgebreid artikel van sterrenchef Kris de Roy vol nuttige tips.

Makkelijk, gezond en koolhydraatarm genieten is een interessant en nuttig boek. Een kookboek waar iedereen die lekker in zijn vel wil zitten wat aan zal hebben, aanrader!

Kosmos

★★★★
Makkelijk, gezond en koolhydraatarm genietenTitel: Makkelijk, gezond en koolhydraatarm genieten | Leesfragment | Auteur: PS food en lifestyle | Kosmos Uitgevers | Categorie: Boeken, Dieetboeken | Verkrijgbaar als: hardcover en e-book | 208 pagina’s | ISBN13: 9789021583907 | Verkrijgbaar sinds: 26 oktober 2021 | Recensent: Sandra Hutchison | Datum recensie: 26-01-2022 | Prijs: €24,99 en e-book €12,99 | Bestellen

Groentebroer nieuw

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s