Winnaar Koolhydraatarme Recepten uit Oanh’s Kitchen

KoolhydraatarmDankzij Uitgeverij Björnbooks hebben we weer een leuke prijsvraag voor je. Dit keer maak je kans op  het kookboek koolhydraatarme Recepten uit Oanh’s Kitchen.

Over het boek

Een goed dieetboek dat gezond afvallen weer leuk maakt. Minder koolhydraatinname zorgt ook voor minder darmproblemen en is tevens geschikt voor mensen met Diabetes-2.

Recepten zijn suikervrij en 95% glutenvrij.

Koolhydraatarm koken betekent niet alleen groenten en vlees serveren. In dit koolhydraatarme kookboek vind je de lekkerste recepten voor o.a. broodjes, poffertjes en sushi.

Inclusief 4 weekmenu’s.

Al de favoriete recepten van Oanh zijn gebundeld in dit koolhydraatarm kookboek, aangevuld met vele nieuwe recepten, zodat ook jij kunt genieten van koolhydraatarme gerechten. Allemaal uit Oanh’s Kitchen.

Dit kookboek is gericht op 20 tot 30 gram koolhydraten op een dag met meer dan de helft van de koolhydraten uit groenten. Hierin kun je haar favoriete gerechten vinden en vele nieuwe recepten die niet te vinden zijn op haar website.

Benieuwd en wil je dit boek graag winnen? Volg ons dan op Instagram en/of Facebook en like daar de foto van deze winactie.
Vul daarnaast onderstaand formulier in zodat we weten naar wie we het boek moeten sturen als je gewonnen hebt*.

*Je gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt

Meedoen is helaas niet meer mogelijk.

De winnaar van deze prijsvraag is:
Marisa de Wilde, Naaldwijk

Je kunt het boek natuurlijk ook direct bestellen bv. via Bol.com. Vanzelfsprekend kan je voor dit boek ook bij de lokale boekhandelaar terecht. Meedoen is mogelijk tot 25-09-2021 daarna maken we de  winnaar bekend. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s